Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

Az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft.  valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntöm Önt megújult honlapunkon. Új, korszerű internetes felületünkön Ön gyorsabb és pontosabb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról, híreinkről, aktualitásainkról és a várható fejlesztésekről. Mindezekkel az Ön kényelmét igyekszünk szolgálni. 

A honlap megújulása első lépése annak a fejlesztési programnak, amelyet Újpest Önkormányzata is támogat, s aminek fő célkitűzése, hogy már rövid távon javítsuk az ellátás feltételeit és színvonalát, többek között érezhetően rövidüljenek a várólisták, és kényelmesebbé, gyorsabbá váljon az előjegyzés. 

Elsődleges célunk, hogy a lehető legtöbbet tegyünk az Újpesten élők egészségéért. Komoly erőfeszítéseket teszünk, hogy új orvosokat csábítsunk Szakrendelőnkbe, megtartsuk a jelenlegi csapat kiváló szakembereit és minden lehetőséget kihasználunk, hogy bővítsük azoknak a vizsgálatoknak a körét, amelyek a legmodernebb berendezéseket igénylik. 

Fontos, hogy humánus környezetet és kölcsönös tiszteleten alapuló, partneti viszonyt biztosítsunk Önnek és munkatársainknak is. 

Kérem, hogy bizalommal forduljon hozzánk!

Tisztelettel: 

Ungár Klára

Ügyvezető igazgató 

Ungár Klára
ügyvezető igazgató
Prof. Dr. Balogh Sándor
orvos igazgató

Tisztelt Látogatónk!

Sok szeretettel köszöntöm én is Önt az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet honlapján. Megújult honlapunk célja, hogy Ön gyorsan és pontosan tájékozódhasson Szakrendelőnk szolgáltatásairól, megismerhesse orvosainkat, az elérhető kezeléseket, vizsgálatokat és naprakészen tájékozódhasson a rendelési időről. Mindezek mellett aktuális hírekkel is várjuk Önt, továbbá megtalálja az Egészségfejlesztési Iroda információt is.

 

Több évtizedes gyógyító munkám és az európai egészségügy ismerete alapján nyugodt szívvel állítom, hogy a magyar orvos tudása, lelkiismeretessége nem hagy kívánni valót. Szakrendelőnk valamennyi dolgozója tapasztalt és kiválóan képzett szakember, akikkel azon igyekszünk, hogy az Ön számára a lehető legmagasabb szintű ellátást nyújtsuk.

Munkánk további fejlesztése érdekében támogató észrevételeiket szívesen vesszük, mindenkor megfontoljuk, és külön tisztelettel köszönjük.


Bízom benne, hogy mindezzel hatékonyan járulunk hozzá gyógyulásához, egészsége megőrzéséhez. Tisztelettel:

Prof. Dr. Balogh Sándor

Orvos igazgató