Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

Az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft.  valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntöm Önt honlapunkon.  Korszerű internetes felületünkön Ön gyorsabb és pontosabb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról, híreinkről, aktualitásainkról és a várható fejlesztésekről. Mindezekkel az Ön kényelmét igyekszünk szolgálni. 

2020 februárjában a honlap megújulása volt az első lépése annak a fejlesztési programnak, amelyet Újpest Önkormányzata is támogat, s aminek fő célkitűzése, hogy már rövid távon javítsuk az ellátás feltételeit és színvonalát, többek között érezhetően rövidüljenek a várólisták, és kényelmesebbé, gyorsabbá váljon az előjegyzés. Ahogy ígértük, a fejlesztések azonnal megkezdődtek: kialakítottuk az online időpontfoglalás lehetőségét, amivel Ön bárhol, bármikor tud időpontot foglalni szakrendeléseink többségére. Bevezettük a távleletezést a radiológián, így megszűnt a várólista az ultrahang és mammográfiai vizsgálatoknál. Automata ügyfélfogadó oszlopokat állítottunk fel, amelyekkel a Szakrendelőbe érkezők akár egy perc alatt regisztrálhatnak, elkerülve így a Recepció előtti sorban állást. Új eszközök és a legmodernebb technikával működő orvosi berendezések kerülnek több szakrendelésre, frissítettük egyéb eszközparkunkat is többek között levegőtisztító berendezésekkel és ingyenessé tettük a korábbi leletek kikérését. Mindezt úgy, hogy közben kezeltük a Covid 19 világjárvány kihívásait: a korlátozások alatt bevezettük a telefonos távkonzultációt, mobiltelefonos elérhetőséget is nyújtva pácienseinknek. A Facebook-ra költöztettük a gyógytornát és telefonos pszichológusi tanácsadást is elérhetővé tettünk, amikkel több száz páciensnek segítettünk testi és lelki egészségük megóvásában.

Elsődleges célunk, hogy a lehető legtöbbet tegyünk az Újpesten élők egészségéért, és humánus környezetet, kölcsönös tiszteleten alapuló, partneri viszonyt biztosítsunk Önnek és munkatársainknak is.

Kérem, hogy bizalommal forduljon hozzánk!

Tisztelettel: 

Ungár Klára

Ügyvezető igazgató 

Ungár Klára
ügyvezető igazgató