Dietetika

Ugrás dátumra:
<< 2020. január 13 - január 19.   3. hét >>
Munkatárs hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
január 13. január 14. január 15. január 16. január 17. január 18. január 19.
Kanizsa- Márton Andrea
14:00 - 20:00
08:00 - 14:00
08:00 - 12:00
Munkaszüneti nap
Munkaszüneti nap
Elérhetőségeink: +36 1 369 47 77 / 1646

BEUTALÓ: SZÜKSÉGES

ELŐJEGYZÉS: SZÜKSÉGES

A dietetika , alkalmazott táplálkozástudomány, az élelmezéstudományának a gyógyélelmezéssel foglalkozó ága, a betegek helyes táplálkozásával foglalkozó tudomány.

A dietetika az egészségvédelem és a betegség megelőzésének, valamint gyógyításának eszköze.

A táplálkozás anamnézis felvételével, vagyis a táplálkozási szokások, a táplálkozási állapot, a betegségek, az ételintoleranciák és allergiák, felmérésével egyénre szabottan adj az étrendre vonatkozó javaslatait, a betegséggel kapcsolatos táplálkozási tanácsait.

  • Gyomor-bélrendszeri panaszok
  • Magas vércukorértékek, koleszterinszint, húgysavszint, vérnyomás
  • Epegörcsök, székrekedés
  • Túlsúly problémák, elhízás
  • Ételallergiás tünetek