Bemutatkozás

Kedves Betegünk! Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet honlapján. Honlapunk célja, hogy a felnőtt és a gyermek járóbeteg-ellátással kapcsolatban felmerülő kérdésekre könnyen elérhető módon, azonnali válaszokkal, információkkal segítsük betegeinket, valamint a szolgáltatásaink iránt érdeklődőket.

Pácienseink számára igyekezünk betegközpontú szolgáltatást biztosítani az egészség megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez és a gyógyításához. Specifikus szűrőprogramokkal kiemelt hangsúlyt fektetünk a betegségek időben történő felismerésére, mindez magas színvonalú diagnosztika alkalmazásával válik lehetővé. Tudjuk, hogy az egészségüggyel szemben minél nagyobb és egyre magasabb elvárásoknak kell megfelelnünk, ezért folyamatosan bővítjük eszközparkunkat: korszerűbb eljárások működtetésével igyekszünk megfelelni az egészségügyre vonatkozó folytonosan változó kihívásoknak.

Ahogyan minden betegünkre így az eredményes kivizsgálásra is nagy hangsúly fektetünk, amely a páciens és a gyógyító közötti megfelelő együttműködés megtartásán alapul. Mindez azonban az intézmény lehetőségeinek, valamint a betegjogok és a kötelességek ismerete esetén valósul meg.

Az intézmény vezetése elkötelezett a betegek elégedettségét szolgáló minőségirányítási rendszer bevezetésére, melynek révén kívánjuk létrehozni a szakrendelői szolgáltatásokat igénybe vevő betegeink, minél magasabb szakmai színvonalú és biztonságosabb ellátását. Szolgáltatásaink javítása érdekében a betegeinktől, a lakosságtól kapott támogató, segítő észrevételeket mindenkor figyelembe vesszük, és külön tisztelettel köszönjük.

Honlapunkon található híreink reméljük, hogy további értékes információkat közölnek Önnel.

Tisztelettel:


Dr. Király Ferenc

orvos-igazgató