Bemutatkozás


Kedves Újpestiek!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet honlapján. Honlapunk célja, hogy minden információt megadjunk ahhoz, hogy a betegellátás színvonala a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb legyen, így járuljunk hozzá gyógyulásukhoz.

Intézetünk pályázati forrásból új profillal bővül: az egészség megőrzését és a betegségek megelőzését immár az újonnan felállt Egészségfejlesztési Iroda is segíti. Specifikus szűrőprogramjainkkal, európai színvonalú diagnosztikai eszközeinkkel lehetőség van a betegségek időben történő felismerésére. A betegellátást – a betegségek eredetének és okának kiderítését, a gyógyítást és a gyógyítás útjának ellenőrzését – 12 gyermek, és 34 felnőtt szakrendelés biztosítja. Az Egészséges Budapestért Program keretében idén elnyert támogatás, amely a fenntartó önkormányzat önrészéből és állami forrásból adódik össze, lehetőséget ad a továbblépéshez, a gyógyító munka körülményeinek és a betegek komfortjának javításához.

Az egészségügynek általában, így intézetünknek is egyre magasabb elvárásoknak kell megfelelnie. Nem vitathatjuk, olykor a jogos kritikát fogalmaznak meg velünk szemben, és nem elégedhetünk meg olcsó kifogások keresésével. Több évtizedes gyógyító munkám és az európai egészségügy ismerete alapján nyugodt szívvel tudom biztosítani Önöket, hogy a magyar orvos tudása, lelkiismeretessége nem hagy kívánni valót. Ezt az állítást nemcsak a külföldön dolgozó magyar orvosok megbecsültsége igazolja, hanem az itthon maradottak áldozatos munkája is. Természetes, hogy egy egészségéért aggódó beteg és hozzátartozója találkozhat problémákkal és lehetnek indokolt panaszai is. Szakrendelőnk valamennyi dolgozója azon igyekszik, hogy ezeket megelőzzük, vagy minél gyorsabban orvosoljuk.

Az intézmény vezetése elkötelezett a betegek elégedettségéért tenni, szolgálni Önöket! Munkánk javítása érdekében a betegeinktől, a lakosságtól kapott támogató, segítő észrevételeiket szívesen vesszük, mindenkor megfontoljuk, és külön tisztelettel köszönjük.

Honlapunkon található híreink reméljük, hogy további értékes információkat közölnek Önnel.

Budapest, 2018. október 17.


Tisztelettel:

Prof. Dr. Balogh Sándor
orvosigazgató