Impresszum

A www.ujpestiszakrendelo.hu portál tulajdonosa és üzemeltetője

Újpesti Egészségközpont 
1046 Budapest, Görgey Artúr u. 30.
Tel: +36-1-369-4777
e-mail: info(kukac)ujpestiszakrendelo.hu

Látogatás, Felhasználás és Adatvédelem

A portálon található bármely szöveg, kép, hang illetve dokumentum publikálási jogával a Újpesti Egészségközpont  rendelkezik, vagy annak közvetlenül a tulajdonosa.

A portál oldalain elérhető anyagok a Ptk. és a Szerzői jogi törvény szabályozásának megfelelően szerzői jogi védelem alatt állnak.

A portál látogatójának jogában áll az oldalakra és annak nyelvi változataira feltöltött összes publikus információnak az olvasása, letöltése, megtekintése magán célból. Jogában áll továbbá a portálon megjelentetett információk elhelyezése más weblapon, de kizárólag a szöveg, illetve információ megváltoztatása nélkül, illetve egyidejűleg a forrás és a szerző feltüntetésével, az URL-cím megjelölésével, és/vagy a szerkesztőség külön engedélyével.

Ezen kívül a Újpesti Egészségközpont semmilyen más jogot nem ad a honlappal kapcsolatban, és jogosult a portál előzetes tájékoztatás nélküli változtatására.

KÉRDÉSE, ÜZENETE VAN SZÁMUNKRA? ÍRJON NEKÜNK!

Az esetlegesen előforduló gépelési hibák sajtóhibának minősülnek, melyekért a Újpesti Egészségközpont felelősséget nem vállal.